3rd Foreign Chambers Golf Tournament 2017

29. elokuuta järjestettiin kolmatta kertaa Virossa toimivien kansanvälisten kauppakamarien yhteinen golfkilpailu. Turnauspaikka oli Niitväljan Golfikeskus ja siinä osallistui 27 golfaria 6 eri kamarista- osallistujia oli Suomen, Ruotsin, Amerikan, Saksan, Tanskan ja Norjan kauppakamareista.

Pelitavaksi oli valittu Stableford pistepeli, jossa tulokset laskettiin yhdessä kategoriassa tasoituksilla HCP 0-36, naiset ja miehet erikseen. Erikoiskilpailuna oli „lähimmäksi lippua“ reiällä 6. sekä „pisin avauslyönti“ reiällä 18.

Turnauksen aikana oli kaunis sää joka suosii peliä. Kilpailun jälkeen tarjottiin illallinen ja palkittiin parhaat. Turnauken voittajaksi tuli jo kolmatta vuotta peräkkäin naisista Mariliis Rahkema (38 pistettä), teise sijan (runner up) sai  kilpailun nuorin osallistuja Lill Kangust (34 pistettä) ja kolmannelle sijalle tuli Marit Antik 32 pisteellä. Miehistä tuli voittajaksi Martin Martma (42 pistettä), runner up oli Sami Seppänen 40 pisteellä ja kolmannen sijan sai Toomas Tava 36 pisteellä.

Lähemmäs lippua – kisan voitti jälleen kerran Hendrik Staf, joka vuosi sitten vastaavassa kilpailussa avasi noin 4 metriä lipusta. Tällä kertaa avauslyönti jäi vieläkin lähemmäs lippua – 2,68 metrin etäisyydelle. Pisimmän avauslyönnin teki Sami Seppänen, joka pelasi tässä kilpailussa kauden parhaimman pelinsä ja sai tasoituksensa laskemaan alle 7.

Paljon onnea voittajille!

Toivottavasti turnauksesta tulee pitkäaikainen perinne ja osallistujien määrä kasvaa vuosi vuodelta!